Ξέχασαν χειρουργικό εργαλείο μέσα σε ασθενή!

24 Φεβρουαρίου, 2020

Ένας 65χρονος κατήγγειλε ότι γιατροί ξέχασαν μια χειρουργική βελόνα στο έντερο του για τουλάχιστον 21 μήνες!

Νέα καταγγελία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας αφορά έναν 65χρονο ασθενή ο οποίος έκανε εγχείρηση βουβωνοκήλης σε ιδιωτική κλινική στην Θεσσαλονίκη. Η επέμβαση κράτησε περίπου 6,5 ώρες και μετά το χειρουργείο συνέχισε να έχει πόνους και πρήξιμο

«Είχα δυσκοιλιότητα σχεδόν για έξι μήνες. Δεν μπορούσα να σκύψω και να δέσω το κορδόνι μου, δεν μπορούσα να ανέβω μία σκάλα. Μία μέρα άρχισα να τρέμω και ανέβασα πυρετό. Πήγαινα συνέχεια στον γιατρό, η περιοχή άρχισε να πρήζεται πάλι και ο γιατρός μου έλεγε πως πρόκειται για υγρό»

Ο γιατρός του πρότεινε να κάνει κολονοσκόπηση καθώς θεώρησε ότι πρόκειται για πολύποδα. Ωστόσο, οι εξετάσεις έδειξαν ότι στο σώμα του είχε παραμείνει μια χειρουργική βελόνα και τον συμβούλευσε να ζητήσει εξηγήσεις από τον χειρούργο.

Ο χειρουργός του, αφού είδε την ακτινογραφία, του πρότεινε να κάνει ο ίδιος την επέμβαση για την αφαίρεση της βελόνας, ωστόσο ο ασθενής αρνήθηκε, απαντώντας του ότι δεν του έχει εμπιστοσύνη πια. 

Τελικά, ο άνδρας πήγε σε άλλο γιατρό για την αφαίρεση της βελόνας και έχει ήδη προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος του χειρούργου

Πηγή: https://www.lifo.gr


Μάθετε Περισσότερα