Πλαστική Χειρουργική: Γυναίκες μιλάνε για τα λάθη που τους κατέστρεψαν τη ζωή! (Β’ Μέρος)

19 Οκτωβρίου, 2018

Η Πλαστική Χειρουργική τις περισσότερες φορές γίνεται για λόγους καλαισθησίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι γιατροί μπορούν να δείχνουν λιγότερη συνέπεια απ’ ότι στις υπόλοιπες επεμβάσεις! Ειδικά στην εποχή μας που οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν γίνει “μόδα” ακολουθώντας τις τάσεις της Αμερικής, πολλές γυναίκες έχουν πέσει θύματα ιατρικού λάθους!
 
Την προηγούμενη φορά σας παρουσιάσαμε την ιστορία της Μελίνας, μια γυναίκας που η ζωή της άλλαξε λόγω μιας πλαστικής επέμβασης στη μύτη. 
 

Γυναίκες που άλλαξε η ζωή τους από πλαστικούς χειρουργούς της Αθήνας αποφάσισαν να σπάσουν τη σιωπή και να μιλήσουν ανοιχτά!

 

Η Σοφία στα 50 της χρόνια άρχισε να νιώθει ότι το δέρμα της έχανε τη σφριγηλότητα του κι έχανε τη νεότητα της. Είχε δοκιμάσει μπότοξ και υαλουρονικά αλλά δεν ήθελε να το παρακάνει γιατί έβλεπε συνομήλικες της με τραγικά αποτελέσματα. Είχε σκεφτεί και να πάρει ορμόνες αλλά άκουσε ότι προκαλούν καρκίνο και δεν το έκανε.

 

 

Μέχρι που άκουσε για έναν πλαστικό που χρησιμοποιούσε μία τεχνική λίφτινγκ πολύ προχωρημένη! Σύμφωνα με ότι είχε ακούσει έκοβε το περιττό δέρμα και δεν θα φαίνονταν καθόλου τομές. Η ίδια δίσταζε πολύ γιατί φοβάται τα χειρουργεία αλλά ανακάλυψε ότι ο άντρας της την απατάει με μία πολύ μικρότερη γυναίκα κι έτσι επιπόλαια πήρε την απόφαση!

Όχι μόνο αποφάσισε να κάνει το λίφτινγκ αλλά λίγο πριν την επέμβαση αποφάσισε να κάνει και ανόρθωση στήθους! Φυσικά στον πλαστικό φάνηκε πολύ καλή ιδέα! Το σύνολο των 2 επεμβάσεων ήταν 10.000€!

 

 

Τις πρώτες μέρες μετά την επέμβαση η Σοφία είχε φρικτούς πόνους και ήταν πρησμένη παντού! Πονούσαν τρομερά τα αυτιά της και είχε παραμορφωθεί καθώς της είχαν κάνει και βλεφαροπλαστική και είχαν κλείσει και τα δυο της μάτια! Είχε αφόρητους πόνους και στο στήθος! 

Της είχαν πει ότι για τις πρώτες 10 μέρες θα ήταν πρησμένη και μετά θα φανεί το αποτέλεσμα!

 

 

Όμως η Σοφία δεν ξεπρήστηκε στις 10 μέρες! Πήγαινε στον γιατρό ανήσυχη και αυτός της έλεγε ότι έχει αργό ρυθμό επούλωσης! 

Η ίδια είπε… “με έβλεπε ο γιος μου και είχε φρικάρει! Με ρώταγε γιατί το έκανα αυτό στον εαυτό μου!”

Το λίφτινγκ ήταν το τελειωτικό χτύπημα στη θηλυκότητα μου!

Σοφία, 54 ετών

 Έπειτα από 40 ημέρες οι πόνοι υποχώρησαν αλλά το αποτέλεσμα που έβλεπε στον καθρέφτη ήταν απογοητευτικό! Το στήθος ήταν πολύ μεγαλύτερο απ’ ότι είχαν συμφωνήσει καθώς και σκληρό και το πρόσωπο παραμορφωμένο, είχε φαρδύνει, είχαν ανοίξει τα ζυγωματικά και είχε φουσκώσει! Ντρεπόταν να πάει μέχρι και στο περίπτερο!

 

Όταν πήγαινε στον γιατρό, αυτός έλεγε ότι τα πάει περίφημα και ότι απλώς δεν έχει συνηθίσει τον εαυτό της νεότερο! 

 

 

Συνειδητοποίησε ακόμα πιο πολύ τι καταστροφή της είχε προκαλέσει όταν μία φίλη της έβαλε τα κλάματα όταν την αντίκρισε και της είπε ότι πρέπει να το διορθώσει!  

 

 

Τελικά μάζεψε όλα τα στοιχεία (φωτογραφίες και αποδείξεις) και αποφάσισε να τον καταγγείλει και ξεκίνησε τον δικαστικό αγώνα! 

 

Στο μεταξύ αναγκάστηκε να κάνει 6 χειρουργεία! Μάλιστα στο στήθος αποδείχθηκε ότι ο πλαστικός είχε χρησιμοποιήσει επικίνδυνες θηλύκωνες, πολύ φτηνά ενθέματα που ήταν επικίνδυνα για την υγεία. 

 

 

Το στήθος της διορθώθηκε αλλά το πρόσωπο ακόμα και σήμερα παραμένει παραμορφωμένο! Η Σοφία πήρε την σωστή απόφαση και αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά εναντίον του γιατρού! 

 

 

Όχι μόνο για να δικαιωθεί η ίδια αλλά για να προστατέψει και άλλες γυναίκες μην πάθουν τα ίδια!

Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας και τι μπορείτε να κάνετε σε τέτοια περίπτωση λάθους! Και κυρίως μιλήστε για να μην έρθει άλλη γυναίκα στη θέση σας!

Δεν πρέπει να δείχνετε καμία ανοχή σε λάθος από Πλαστική Χειρουργική 
επειδή σκέφτεστε ότι το επιλέξατε μόνες σας. Το λάθος είναι του γιατρού, όχι δικό σας!